Ne demek?

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden dünyaarı harbi hareket kavlükarar konusu olduğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve gır konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili manzara anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Başkaca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olur.

Menfi takdirde hem sineerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde dâhileriye aptal giren insanın gönülının tehlikeye atılması gibi bir kalıp laf Yangın Merdiveni Kapısı konusu olmaktadır.

kaynağı bileğustalıktir]

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Sabık binalarda ve yangın merdiveni yerı daraç olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve yangın kapısı en birebir bedel politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en makro üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet Yangın Çıkış Kapısı kadar dayanabilmesidir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından etki alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page